Gelaatsbehandelingen

  1. Home
  2. Behandelingen
  3. Gelaatsbehandelingen

Complete gezichtsbehandeling met Purifying Clay masker € 54,-

Het purifying groene klei masker verfrist en geeft de huid een intensieve reiniging kalmeert en verzacht rimpels voor een jeugdige frisse uitstraling. Voor een normale tot vette huid. Wordt afgesloten met het activeren van gelaatsspieren en een fijne rimpelvervaging behandeling met iotonic forese.

Complete gezichtsbehandeling met Medik8 en facial seaweed Masker € 60,-

Een algen gelaatsmasker naar huidtype. Het zuivert, revilaliseert en stimuleert. Wordt afgesloten met het activeren van gelaatsspieren en fijne rimpelvervagingsbehandeling. Ayurvedische massage van nek, schouder, rug en decolleté.

Complete gezichtsbehandeling met Microdermabrasie € 79,-

Dit groene klei masker is geschikt voor elk huidtype behalve de vochtarme en gevoelige huid. Dit masker hersteld en zuivert de huid. Zorgt tevens voor extra zuurstoftoevoer en het regenereert de celstructuur. Ook zorgt het voor dieptereiniging waarbij alle gifstoffen en onzuiverheden worden verwijderd. Na het masker ziet de huid er weer stralend uit. Wordt afgesloten met et activeren van gelaatsspieren en fijne rimpelvervaging behandeling.

Complete gezichtsbehandeling met Fresh Crushed  Seaweed masker € 74,-

Creme masker voor de rijpere huid. Dit masker is rijk aan vitaminen a, b, c, d, e, en regenereert en voedt de opperhuid en gaat de eerste tekenen van het ouder worden tegen. Wordt afgesloten met het activeren van de gelaatsspieren en rimpelvervaging behandeling. Ook worden huidverstevigende middelen (ampullen) ingeluisd.

Complete gezichtsbehandeling met soothing masker € 89,-

Zuurstof is een van de belangrijkste elementen in onze natuur. Een gereduceerde zuurstofconcentratie betekend achteruitgang in onze energetische functies. Het lijdt tot een sneller verouderingsproces. Op basis van deze wetenschap is het Gold masker ontwikkeld die uit een huidvriendelijke cellulose bestaat, gedrenkt in een verzachtend serum die zeer geconcentreerde werkstoffen bevat met zuurstof en een plantaardige olie. De huid versterkt zijn elasticiteit en krijgt een heldere en frisse glans. Wordt afgesloten met een beautytec Sim (ultra hoog holt) behandeling. Ook worden huidverstevigende middelen (serums) in de huid ingeluisd.

Complete gezichsbehandeling met anti-aging Class 5 € 110,-

Verstevigend en hydraterend masker die de huid verzorgt en de eerste tekenen van veroudering verminderen. Bedoeld voor een vochtarme, droge en rijpere huid. Reiniging met 18 verschillende geneeskrachtige kruiden, wenkbrauwen of wimpers verven, harsen bovenlip/onderlip of gehele gezicht. Eventueel epileren, ayurvedische massage nek- en schouder en decolleté. Wordt afgesloten met de Beautytec Sim (ultra hoog holt) behandeling. Ook worden huidverstevigende middelen (ampullen) in de huid ingeluisd.

Complete gezichtsbehandeling met Bio Lifting masker € 110,-

Dit masker gaat de eerste tekenen van ouder worden tegen, vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes, voedt de huid en laat de vermoeide huid er weer fris uitzien. Centraal in de nehandeling staat het celstofgaasmasker wat geïmpregneerd is met werkstoffen zoaln collageen, hamamelis, aloë vera, vitamine E, elastine en Ginko Biloba extract. Eventueel epileren, ayurvedische massage nek- schouder en decolleté. Wordt afgesloten met de Beautytec Sim (ultra hoog holt) behandeling. Ook worden huidverstevigende middelen (ampullen) in de huid ingeluisd.

Complete gezichtsbehandeling met Moor Masker € 110,-

Natuurlijke aarde ‘modder’ bestaat al meer dan 400 miljoen jaar. Doordat planten zich steeds opnieuw voeden met dode planten resten en vervolgens vergaat tot ‘moor’ zit de natuurlijke aarde vol met mineralen en werkstoffen als cellulose melisse en waterlelie. Al deze ingrediënten hebben een helende en rustgevende werking op de huid. Moor stimuleert de uitscheiding van giftige stoffen en heeft een antibacteriële werking. Zeer geschikt voor de gevoelige huid of een huid met exceem en laat rokershuiden er weer fris uitzien. Ingrediënten: moor, mineralen, enzymen, plantaardige substanties zoals melisse en waterlelie. Eventueel epileren/wenkbrauwen verven en ayurvedische massage nek- schouder en decolete. Wordt afgesloten met de Beautytec Sim en Needling.

Complete gezichtsbehandeling met collageen vliesmasker € 120,-

Dit masker is op basis van Marine collageen extracten welke inwerken op fibroblasten van de huid en tevens de bloedsomloop stimuleert. Geschikt voor de gestreste, gevoelige, verslapte vermoeide en rijpere huid. Eventueel epileren, wenkbrauwen en wimpers verven, ayurvedische massage nek- schouder en decolleté. Wordt afgesloten met de beauty tec Sim behandeling. Ook worden huidverstevigende middelen (ampullen) ingeluisd.

Afspraak maken

Let op, wij werken alleen op afspraak. Klik hier of op de knop hieronder om een afspraak te maken.