Reviews

Bekijk hieronder enkele reviews die Shirley ontvangen heeft van haar klanten. Wilt u ook een review achterlaten? U kunt deze toesturen per email of Whatsapp. Alvast bedankt!

Persoonlijke behandeling

Omdat ik een kwetsbare gezondheid heb, vind ik het zo fijn om af en toe bij Shirley te komen in haar mooie, luxe salon, zonder drukte. Ze geeft, heel rustig en in goed overleg, precies wat ik nodig heb, met fijne producten en professionele handen. Mijn huid, mijn haar en ik gaan altijd blij weer naar huis.

Anja
Gezicht huid verbeterd

Ik had een soort wratjes in mijn gezicht al jaren. Ik durfde er nooit wat aan te laten doen, bang dat het pijn zal doen. Toch de stap genomen op aanraden van mijn vriendin. Shirley heeft het weg gekregen en het deed nagenoeg geen pijn. Jammer dat ik zo lang nog gewacht heb. Ik raad het nu iedereen aan!

Soenita
Mijn huid is 100% verbeterd

Ik heb ‘lever’vlekjes laten weghalen door Shirley. Het lijkt wel magisch. Ze heeft het gewoon weg gekregen. Ik voel mij nu weer zelfverzekerd mijn handen te laten zien.

Aneeta
Zeer tevreden

Ik heb mijn haar laten doen bij Shirley en ben zeer tevreden. Het zag er zeer goed uit en was uitstekend verzorgd. Ik raad het iedereen aan bij Shirley langs te gaan.

Sandra